"Τα πανηγύρια αυτά έχουν πολυσύνθετο χαρακτήρα: ιστορικό, θρησκευτικό, κοινωνικό. Την αρχή τους τη βασίζουν στην ανάμνηση κάποιου γεγονότος τοπικής ή ευρύτερης ιστορικής αξίας. Τα μεγαλύτερα πανηγύρια που αποτελούν και πυρήνες των υπολοίπων είναι του Αη-Συμιού στο Μεσολόγγι και της Αγι’-Αγάθης στο Αιτωλικό."

Το Καφενείο "ΜΑΛΑΒΕΤΑ"

Συνεχίζοντας την οικογενειακή μας επαγγελματική δραστηριότητα, που εδώ και οχτώ δεκαετίες είναι άρρηκτα δεμένη με την καθημερινότητα του Μεσολογγίου, ξεκινήσαμε και πάλι τη λειτουργία του «Καφενείου» μας.

Το διάλειμμα των τριών μηνών από τις 10 Σεπτεμβρίου 2011 που το καφενείο «ΜΑΛΑΒΕΤΑ» έκλεισε, ήταν απαραίτητο για την αναπαλαίωση των κτιριακών μας εγκαταστάσεων και πιστεύουμε ότι δημιουργήσαμε έναν ζεστό και φιλόξενο χώρο που παραπέμπει στο χθες, ενσωματώνοντας, όμως διακριτικά τις σύγχρονες τεχνολογίες, ώστε να παρέχονται υπηρεσίες επιπέδου.

Το Καφενείο «ΜΑΛΑΒΕΤΑ» είναι ανοιχτό από τις 8 το πρωί έως και τα μεσάνυχτα και φιλοδοξία μας είναι να συνεχίσει να αποτελεί «στέκι» της πόλης.

Λ. ΒΥΡΩΝΟΣ 25 (Πεζόδρομος) Ιερή Πόλη Μεσολογγίου