"Τα πανηγύρια αυτά έχουν πολυσύνθετο χαρακτήρα: ιστορικό, θρησκευτικό, κοινωνικό. Την αρχή τους τη βασίζουν στην ανάμνηση κάποιου γεγονότος τοπικής ή ευρύτερης ιστορικής αξίας. Τα μεγαλύτερα πανηγύρια που αποτελούν και πυρήνες των υπολοίπων είναι του Αη-Συμιού στο Μεσολόγγι και της Αγι’-Αγάθης στο Αιτωλικό."

Ταβέρνα "ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΚΗΣ"

Αν ψάχνετε μια πραγματική απόδραση, αν αναζητάτε πραγματικό Ελληνικό Παραδοσιακό φαγητό, αν θέλετε Γνήσιες, Nτόπιες, Αληθινές Γεύσεις, αν σας αρέσει, να βρεθείτε σε Πραγματικό Ελληνικό Μεζεδοπωλείο, αν έχει σημασία για σας ο Χώρος και το Περιβάλλον, μόλις ανακαλύψατε το Σωστό σημείο προορισμού.

Είμαστε στο νησί του Αιτωλικού, στην καρδιά της Αιτωλοακαρνανίας και λιμνοθάλασσας του Μεσολογγίου-Αιτωλικού. Εδώ βλέπετε τις εποχές να αλλάζουν, νιώθετε την μαγεία του Χειμώνα, αισθάνεστε την δροσιά του Καλοκαιριού, γίνεστε ένα με τα χρώματα της Άνοιξης, και απολαμβάνετε τον Ρομαντισμό του Φθινοπώρου.

Ανοικτά 365 μέρες τον χρόνο, σας ταξιδεύουμε στον κόσμο της καθαρής Ελληνικής Γεύσης, και σας προσφέρουμε όσα επιθυμείτε, για να ξεκουραστείτε, να ευχαριστηθείτε, να χαλαρώσετε, και να αναζωογονηθείτε! Θα μας βρείτε στον πεζόδρομο του Αιτωλικού.

Ελάτε στου "ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΚΗ" όποια μέρα θέλετε! Εμείς είμαστε εδώ έτοιμοι να σας καλοδεχτούμε και να σας εξυπηρετήσουμε με Χαμόγελο, Ευγένεια, Ποιότητα, Φιλόξενα και Φιλικά!